PRISER OG BOOKING

Du er altid velkommen til at ringe til mig, skrive en SMS, en mail eller booke en tid via min onlinebooking. Er du i tvivl om noget så ring endelig. Hvis jeg er optaget, så send gerne en sms, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Ved første tidsbestilling oprettes du som bruger i bookingsystemet. i bookingen har du mulighed for at skrive en besked til mig. Det er ikke et krav. Herefter kan du booke nye samtaler eller ændre dine aftaler ved at logge ind med dit telefonnummer eller mail.

Hvis du vil booke en samtale til en ung under 16 år, beder jeg dig venligst ringe eller sende en sms først, så vi kan tale sammen telefonisk og drøfte mulighederne.

Jeg anbefaler at du starter med at booke en opstartssamtale. En opstartstid giver mulighed for at vi kommer lidt længere i forhold til at forstå det du står i.

PRISER

Individuelle samtaler – opstart
Kr. 1650,- 
Varighed 75 min.

Individuelle samtaler   
Kr. 1200,-
Varighed 50 min.

Orienteringssamtale til forældre vedr. ung   
Kr. 600,-
Varighed 30 min

Forældrerådgivning
Kr. 1650
Varighed 75 min.

Samtale med pårørende
Kr. 1650
Varighed 75 min.

Parsamtale
Kr. 1800
Varighed 90 min.

Supervision
Pris efter aftale.

BETALING

Mobilepay 762280

Lunar Bank. Reg.nr. og kontonummer: 6695 1006224004

REGLER FOR AFBUD

Dagen før senest kl. 12 på mail eller sms. For sent afbud afregnes med normal takst.

KLINIKKEN HAR IKKE YDERNUMMER

Jeg kan desværre ikke tage imod klienter med offentligt tilskud gennem sygesikringen.