TIL DIG DER ER UNG

Måske er du selv opmærksom på, at der er ting i dit liv, der “driller” netop nu. Det kan også være dine forældre, andre familiemedlemmer, en studievejleder eller en kontaktperson, som synes at du mistrives eller måske vil have gavn af at tale med en psykolog.

Jeg taler med rigtig mange unge mennesker i min klinik. Min oplevelse er, at der er meget at forholde sig til, når man er ung. Mange beslutninger om livet og forventninger fra omgivelserne. Det kan give knuder i maven og tanker der roder i hovedet.

Jeg vil hjælpe dig med at få overblik over det der er svært lige nu og finde ud af, hvordan du kan klare det på en måde, som du bliver tilfreds med. Når livet er svært kan angst, depression eller nedtrykthed, selvskade, spiseforstyrrelser, selvmordstanker, stress og misbrug eksempelvis melde sig. Vi kan sammen finde frem til, hvad der er vigtig for dig i dit liv, dine værdier, behov, ønsker, håb og drømme. Det kan pejle dig i retning af handlinger, som skaber et meningsfuldt liv for dig.

Når du taler med mig, er det ligesom hos lægen. Jeg har tavshedspligt. Det du fortæller mig må jeg ikke fortælle videre til nogen, heller ikke dine forældre. Det er kun hvis du giver mig tilladelse – ”samtykke” -, at jeg må videregive dine ord eller detaljer om dig til andre.

ungdomspsykologer.dk kan du søge efter psykologer i din by der arbejde med unge.